Perfecte werkplek

Heel onverwacht hebben wij besloten om toch een week naar Zweden te gaan. Bert en ik hebben allebei behoefte aan serene rust en ruimte. Nou, dat hebben wij hier! De laatste drie kilometer alleen een veredeld zandpad naar de stuga. Je hoort alleen maar het ruisen van de wind door de bomen en fluitende vogeltjes, zalig!

Komende week is dit mijn werkplek en al schrijvende, denk ik terug aan een jaar geleden, toen wij ook in Zweden waren. In die vakantie van twee weken heb ik, schat ik, zestig procent van Gewoon puur Emma geschreven. Nu begint mijn nieuwe ingehuurde corrector, Tamara, morgen met het corrigeren van het manuscript. Marieke en Kathinka hebben mij geweldig geholpen maar het manuscript is nog steeds niet foutloos... Mijn eerste reactie toen ik dat las in de e-mail van Boekscout: Hosternokke!

Voor Pencarrow heb ik via de uitgever een corrector ingehuurd, deze dame of heer heeft haar/zijn werk niet goed gedaan, er zijn jullie vast wel een paar fouten opgevallen. Dat wil ik dus niet nog een keer. Via Bé Huisjes, een schrijver uit Kapelle, die zijn laatste drie boeken ook heeft laten uitgeven door Boekscout, heb ik de naam van Tamara Arts gekregen. Zij denkt één, hooguit twee weken nodig te hebben voor het corrigeren. Daarna gaat het manuscript weer met een noodgang richting Boekscout. Ik weet tenslotte dat jullie er op zitten te wachten... ;-)

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik ben heel tevreden over Tamara Arts. Werkt snel, accuraat en redelijke tarieven.
Bé Huisjes, op 09-07-20
Nog bedankt voor de tip Bé! Begin volgende week krijg ik het gecorrigeerde manuscript.

Perfecte werkplek

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo