Bloopers

Vinden jullie het ook leuk als er aan het einde van een film nog bloopers getoond worden? Onhandige acties van de acteurs, versprekingen of een scène waarin twee acteurs niet meer bijkomen van het lachen? Het manuscript van De onbeschoft aantrekkelijke man is, net als dat van Pencarrow en Gewoon puur Emma, als eerste gelezen en beoordeeld door Marieke. De kanttekeningen die zij plaatst zijn vaak erg grappig. In mijn vorige blog heb ik beloofd om er een aantal uit te zoeken. Vivian heeft daar een leuke reactie op gegeven, dus bij deze Vief! Op de foto kun je lezen over mijn blunder met het oogpotlood. Daar kan ik smakelijk om lachen. Zelfspot is toch geweldig! Bij de blog kan ik maar één foto per bericht plaatsen. Voor meer hilarische stukjes verwijs ik jullie naar mijn Facebook-pagina http: www.facebook.com/estherstuischrijvendeboekenwurm

Alle stukjes komen uit het manuscript van De onbeschoft aantrekkelijke man. Het e-book is inmiddels al drieëntwintig keer per e-mail naar lezers verzonden. Veri heeft dit keer gewonnen, zij had het als eerste uit. Ook Annemarie heeft het inmiddels gelezen en van beiden heb ik lieve en enthousiaste reacties gekregen. Annemarie had het e-book in twee middagen uit. Zij schreef: "Wederom een heerlijk weg te lezen boek en helaas veel te kort." Met een vette knipoog daarachter. Het manuscript van De onbeschoft aantrekkelijke man bevat 57.000 woorden. Bij Pencarrow zijn het er 65.000 en bij Gewoon puur Emma zijn het er 78.000. Nog even geduld tot half oktober, Annemarie ;-)

Zojuist heeft lezer nummer drie zich gemeld. Mijn collega Boekscout auteur Berend (ik mag Bé zeggen). Het liefst zou ik zijn prachtige recensie met jullie delen, maar dat kan niet. Dan wordt er te veel van het e-book prijsgegeven. Hij schrijft dat hij genoten heeft en dat hij, als een wat oudere man, wel een aantal keer gebloosd heeft bij bepaalde scènes. En daar geniet ik op mijn beurt weer van!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bloopers

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo