Geduld

Vorige week heb ik het schrijven van een blog overgeslagen. Een oorontsteking zorgde ervoor dat alles even op een laag pitje kwam te staan. Deze week heeft de blog als titel "Geduld" gekregen. En dat is iets wat ik totaal niet heb. Nog geen greintje. Het geduld om geduldig af te wachten tot het moment daar is dat ik jullie de verschijningsdatum van Het Rubens meisje bekend kan maken. De totstandkoming van een boek is een heel proces en ik ben natuurlijk niet de enige auteur die een contract heeft met Boekscout, maar het wachten op een e-mail van de productiemedewerkers is zo verdraaid moeilijk.

Uiteraard zit ik niet stil en inmiddels ben ik alweer over de zestigduizend woorden van het volgende manuscript heen. In een reactie op een Facebook-bericht van collega Desiree heb ik al een klein tipje van de sluier opgelicht. Zij deelde een cover van een chicklit van de hand van Chantal van Gastel op haar pagina met daarbij: #chicklit #lekkerlezen #ontspanning #nietnadenken #tijdvooreennieuwboek #tijdvooreennieuweestherstui

Kijk, daar geniet ik ontzettend van! Dat er mensen zijn die echt van mijn boeken genieten en mij dat laten weten. Onder haar bericht heb ik toen geschreven: Chantal van Gastel is ook erg goed! Staat hier ook in de boekenkast. Met nog een vervolg: O, nog een kleine toevoeging. Ik ben bezig met een verhaal over Iris uit Middelburg. Ze heeft jouw haren gekregen #prachtigekrullen. Desiree heeft lange rossig blonde krullen en ook die moest ik een keer gebruiken in een verhaal.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Geduld

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo