Verschijningsdatum Het Rubens meisje!

Vanmorgen heb ik te horen gekregen dat de verschijningsdatum van Het Rubens meisje 26 februari is! Dat is al over drie weken! Fantastisch nieuws dus. De foto bij deze blog is een foto van Siena in Toscane en ja deze stad komt voor in Het Rubens meisje.

In het boek spelen de schilderijen van Peter Paul Rubens, Italië, liefde, vriendschap en rockmuziek grote rollen. Over de rockmuziek wil ik in deze blog alvast wat uitweiden. De mannelijke hoofdrolspeler is Dan Davidson. Onder de naam Davidson heeft hij internationale faam opgebouwd met zijn teksten en muziek. Om je een idee te geven wat voor muziek Davidson maakt: denk aan Nickelback. Zegt de bandnaam je niets? Nou misschien ken je de volgende nummers wel: How You Remind Me, What Are You Waiting For? en Trying Not To Love You. Door het hele boek heen heb ik nummers van Nickelback verwerkt. Alle titels heb ik afgekort tot één of twee woorden. Ik ben benieuwd of jullie, al lezende, de nummers herkennen.

Behalve de muziek van Davidson komt ook muziek van Kensington, U2, Kings of Leon, Laura Pausini en Eros Ramazotti voor. Hoe ik dat allemaal in het boek verwerkt heb? Ja, daar moet je nog drie weken op wachten.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Yes!! 3 weken zijn nog wel vol te houden :).
Vivian, op 05-02-21
Ja, dat is wel te doen hè Vivian ;-)

Verschijningsdatum Het Rubens meisje!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo