Leesfragment Het Rubens meisje

Nog een week te gaan tot de verschijningsdatum van Het Rubens meisje! Bij deze blog zie je pagina 5 als leesfragment. Per blog kan ik één foto toevoegen, als je nog meer wilt lezen verwijs ik je voor deze keer door naar facebook.com/estherstuischrijvendeboekenwurm of mijn Instagram, daar tref je nog een paar pagina's aan.

Wat ziet het er weer mooi uit hè. De opmaak, het lettertype, de grote hoofdletter aan het begin van ieder hoofdstuk vind ik ook zo mooi gevonden. Ieder hoofdstuk heeft een naam gekregen, alleen cijfers vond ik na de dagen van Gewoon puur Emma zo saai. Geloof me, in het echt ziet het er nog mooier uit. Afgelopen zaterdag heb ik het allereerste exemplaar mogen ontvangen. Dat is een ongelofelijk speciaal moment. Een echt boek in je handen hebben en precies zoals je het graag wil hebben. Het is echt de bekroning van mijn werk. De cover is totaal anders dan bij Pencarrow en Gewoon puur Emma en dat vind ik geweldig! Ik kan ernaar blijven kijken.

Zojuist heb ik een e-mail gekregen van Boekscout omdat de boeken die ik heb ingekocht geprint zijn. Begin volgende week verwacht ik vijf dozen met boeken. Ja, vijf dozen! Iedereen die het boek nu al besteld en betaald heeft wil ik een dikke virtuele knuffel geven! Dank jullie wel! Heb je dat nog niet gedaan dan mag je reageren op de blog ;-) of natuurlijk op Facebook of Instagram. Het boek kost € 21,50 en dat is inclusief verzendkosten. Vanaf zaterdag zal ik iedere dag, tot het moment van verschijnen, een verhaal plaatsen op Facebook en Instagram dat een tipje van de sluier oplicht.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Leesfragment Het Rubens meisje

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo