Bijna...

Het is bijna vrijdag en ik ben er helemaal klaar voor! Alle boeken zijn gesigneerd en ingepakt. Iedereen die het boek via mij bestelt, krijgt uiteraard weer een boekenlegger. Morgen gaan de boeken op de post naar Almen, Egmond-Binnen, Lelystad, Waterlandkerkje en Zwaag. En vrijdagmorgen begint de bezorgronde door Zeeland en een stukje van Brabant. Buurvrouw Carla en of Conny hebben natuurlijk de mazzel dat ze heel dichtbij wonen. Hoewel Carla nog in "Gewoon puur Emma" leest en Conny waarschijnlijk aan het werk is. Wie zal dit keer de eerste zijn die het boek uit heeft? Joan of toch Grada? Iedereen bedankt voor de lieve, grappige en hartverwarmende reacties op de bezorgservice!

De collage bij deze blog geeft een aantal belangrijke schilderijen weer die terugkomen in het boek. Van links naar rechts en van boven naar beneden: Een detail uit De vier continenten, Zelfportret van Peter Paul Rubens, een detail uit De Annunicatie, Samson en Delilah, de cover en Graaf George Villiers. Zelf ben ik echt zo'n lezer die leest met haar telefoon naast haar op een tafeltje. Komt er een plaats in een boek voor, dan zoek ik de plaats op. Komt er een gebouw voor, dan zoek ik het op en zeker met schilderijen is dat zo. Deze kleine collage is om jullie de moeite te besparen ;-)

Muziek speelt een belangrijke rol in het boek, natuurlijk de muziek die rockster Davidson maakt, maar ook andere muziek. Voor een complete leeservaring kun je tijdens het lezen de afspeellijst De inspiratie voor Het Rubens meisje op Spotify opzoeken. Veel succes met het vinden van de nummers van Davidson!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bijna...

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo