Reviews en promotie

In de afbeelding bij deze blog zien jullie drie van de vier reviews over Het Rubens meisje op de website van mijn uitgever. De review van Joan past er niet meer bij dus die typ ik even over: Wederom een heerlijk boek van de leuke schrijfster. Leest heerlijk weg, neemt je mee. En was het niet een droom van elk jong meisje dat de popster verliefd op haar zou worden :)

Ja, dat hebben deze vier lieverds prachtig verwoord!

Deze week stond in het teken van de boekpromotie. Op de verschijningsdatum van het boek stuurt de uitgever, naar e-mailadressen die ik heb op gegeven, een persbericht. Aangezien daar geen enkele reactie op kwam, heb ik zelf maar actie ondernomen. Op dinsdagmorgen hebben jullie het eerste resultaat daarvan kunnen horen bij het programma Goedemorgen Zeeland van Elsa van Hermon. Vanaf negen uur had ik de radio aanstaan en om dan je eigen naam meerdere keren te horen in het kader van: 'En we hebben een nieuw boek, Esther Stui gaat vertellen over alweer haar derde boek,' dan roep ik ondertussen: 'Yes! Dat is perfecte reclame!' Van te voren weet ik natuurlijk niet wat Elsa mij gaat vragen. Ik neem mij altijd voor om langzaam en duidelijk te praten en vooral niet te veel te lachen... Volgens mij is dat goed gelukt :-D.

Ook heb ik contact opgenomen met de beheerders van de Boeken & Leesclub Perfecte Buren. Zij hebben een eigen website en zijn actief op Facebook en Instagram. Het resultaat daarvan is dat recensent Jeannie Bertens Het Rubens meisje gaat lezen én beoordelen. Super spannend natuurlijk.

Volgende week vrijdag zal Jaap Lagaay van SOBFM (de lokale omroep van de Bevelanden) mij interviewen in het programma Kippen Witten over mijn derde boek en over mijn schrijversbezigheden. Dat zal ergens tussen 16:00 en 18:00 uur zijn. Met dank aan Paul en Veri! De promotietrein rolt en zal voorlopig nog niet stoppen. Wordt vervolgd!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reviews en promotie

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo