Dertig minuten!

Gisteren even na vijf uur ben ik te gast geweest in het programma Kippen Witten van Jaap Lagaay op SOB FM, Streekomroep De Bevelanden. Via een vriendin en haar man ben ik bij deze omroep terecht gekomen. Via e-mail heb ik gevraagd of er aandacht gegeven zou kunnen worden aan mijn derde boek. En dat kon. Via WhatsApp had ik al snel contact met Jaap en het interview werd ingepland. Jaap vroeg mij een korte cv op te sturen en of ik twee nummers aan kon dragen die dan rond het interview gedraaid zouden worden. Het interview zou in totaal zo'n tien minuten duren.

Eerst kreeg ik Marcel, de geluidstechnicus, aan de telefoon en daarna begon het. Jaap vroeg naar Pencarrow en daar was ik totaal niet op voorbereid en dat hoor je dan ook haha. Alle drie de boeken zijn aan de beurt geweest en La Solitudine van Laura Pausini en Trying Not To Love You van Nickelback werden gedraaid. Al met al meer dan dertig minuten! Geweldig en stiekem heb ik mooi nog even reclame kunnen maken voor De Bruna in Goes. Wil je het interview horen? Kijk dan even op Facebook.com/estherstuischrijvendeboekenwurm.

Op de website van boekenleesclub Perfecte Buren vind je de foto die bij deze blog staat. Het is zo gaaf om je boek te zien staan op een website die door duizenden boekenliefhebbers wordt bekeken. Ik wacht in spanning op de recensie van Jeannie Bertens over Het Rubens meisje.

Heel blij ben ik ook met het feit dat er nu bij De Drvkkery in Middelburg exemplaren van Het Rubens meisje te koop zijn. Je vindt alle drie de boeken in de voorhal bij de Zeeuwse auteurs. Met dank aan Monique Eskens!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Dertig minuten!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo