De onbeschoft aantrekkelijke man

Herinneren jullie deze foto nog? Het is de foto die ik gebruikt heb als cover voor mijn e-book met de titel De onbeschoft aantrekkelijke man. Wat heb ik een spijt dat ik geen echt boek van dit verhaal heb. Ja, ik weet het, er zijn veel lezers met e-readers maar als ik heel eerlijk ben, gaat er voor mij niets boven een echt boek. Het verhaal is te leuk om op een telefoon of een laptop te verdwijnen dus ik ben actie gaan ondernemen.

Mijn uitgever, uitgeverij Boekscout, biedt ook de mogelijkheid aan om boeken in eigen beheer uit te brengen. Het komt erop neer dat je dan zelf betaalt voor de boeken die je bestelt, je oplage zeg maar. Het grote voordeel daarvan is dat ik zelf de regie in handen heb en ook zelf de prijs van het boek kan bepalen. De offerte die ik gekregen heb, bevalt mij uitstekend. Nu dus mijn vraag aan jullie: wie zou er een echt boek van De onbeschoft aantrekkelijke man willen hebben? Alle lezers die het e-book bij mij gekocht hebben, ga ik een korting geven van de aankoopprijs van het e-book namelijk €5,95. Eerlijk toch? Wat ik precies als prijs ga vaststellen, moet ik nog even doorrekenen. In ieder geval zal dat onder de €20,- zijn.

Waar ging het verhaal ook alweer over? Charlotte heeft haar leven na haar scheiding prima voor elkaar. Ze heeft een mooi huis met een prachtige tuin in het buitengebied van een Zeeuws dorpje en woont daar met haar zeventienjarige zoon, twee katten en een konijn. Op haar laatste werkdag voor de Gemeente Goes doet zij met haar collega's mee aan een pubquiz, daar ontmoet zij een onbeschoft aantrekkelijke man. Ze heeft een one night stand met hem en is best trots op zichzelf. Voor haar huwelijk heeft zij slechts één vriendje gehad. De onbeschoft aantrekkelijke man is een echte versierder. Hij zal haar na die ene nacht wel snel vergeten zijn en dat is precies wat zij wil...

Graag een reactie als je interesse hebt via deze blog, via mijn Facebook-pagina's of via Instagram.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De onbeschoft aantrekkelijke man

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo