Uitgeverij EsVeMa

Het maken van een goed manuscript is een flinke klus. Dat blijkt maar weer nu Marieke en ik het manuscript van het e-book De onbeschoft aantrekkelijke man zijn gaan herlezen. Wij komen toch weer het een en ander aan fouten tegen. Wij hebben inmiddels veel bijgeleerd en zijn strenger op mijn werk geworden. Aan ons team is inmiddels Veri toegevoegd. Omdat ik dacht dat Marieke het nogal druk had, heb ik Veri gevraagd of zij het e-book nog eens door wilde lezen op zoek naar fouten. Nog geen tien minuten nadat ik dat gevraagd had, meldt Marieke zich op WhatsApp. Zij stuurde een foto van het e-book met daarbij de tekst: Ik ben te enthousiast om niet mee te doen en dan er nog bij: Hoop dat je het niet erg vindt. Hoe zou ik dat nou erg kunnen vinden? Geweldig toch!

Wat later kreeg ik een uitnodiging voor een nieuwe WhatsApp-groep: Uitgeverij EsVeMa. Lees de tekst maar even op de foto bij deze blog. Echt hilarisch! Ik dus heel enthousiast een vraag gesteld aan beide dames: "bitcherig" is geen bestaand woord. Wat zal ik ervan maken? Bits is niet krachtig genoeg. Al snel volgt onderstaande reactie van Marieke: Uh... Jij loopt weer hard van stapel, ongeduldig? Wij wachten nog op akkoord van onze mede-eigenaar Veri. Zonder haar aanwezigheid in de vergaderzaal geen overleg.

Ja, dan lig ik dubbel van het lachen en Veri ook. Gelukkig gaf zij haar goedkeuring. Bitcherig is kattig geworden. Beide dames zijn het heel vaak met elkaar eens, daar heb ik wel een beetje onder te lijden ;-) Grapje hoor dames! Marieke is niet de enige in ons team met een goed gevoel voor humor. Hieronder zal ik een paar zinnen zetten die Veri aan mij gestuurd heeft:

Kan je Lotte een keer bij mij langs sturen? Ze vouwt alweer de was op.

Dit is vast weer een afwijking van mij. "Enkel" vind ik zo bij een voet horen. Zelf zou ik "alleen" gebruiken.

Zitten planten... planten staan in de tuin. Tenzij je ze stoeltjes hebt gegeven.

Kortom we lachen wat af en maken er een nog mooier geheel van. De onbeschoft aantrekkelijke man wordt dus boek nummer vier. Het manuscript voor boek vijf met meer dan 100.000 woorden, heb ik deze week afgerond. De dames krijgen het nog druk...

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Uitgeverij EsVeMa

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo