De cover!

Mag ik even gillen? Ja sorry hoor, ik vind de cover zo mooi geworden en heb even een uitlaatklep nodig. Mijn vierde boek "De onbeschoft aantrekkelijke man" is een feit. Mijn eerste boek in eigen beheer, wauw, daar ben ik super trots op. Zoals ik vorige week al aangaf, heb ik de opmaak voor dit boek zelf gedaan. Het manuscript bestaat uit 118 A4'tjes en dat heb ik omgetoverd tot 176 pagina's in het Word-sjabloon voor het boekformaat van 16x24 cm. Inmiddels ben ik redelijk handig met Word maar om alles ook netjes te verwerken is een hele klus. Op dinsdag kreeg ik de correctieproef, zoals dat heet, toegestuurd van BoekXpress. Uiteraard is het dan de bedoeling om alles grondig na te kijken en dat is maar goed ook... op bladzijde 81 bleek een heel stuk tekst niet verwerkt te zijn. Ik schrok me naar toen ik het ontdekte.

Bij de correctieproef kwam ook een voorstel voor de cover mee. Laten we zeggen dat dat niet helemaal naar wens was. Na overleg met Marieke en Veri heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt en daar is deze prachtige cover uit voortgevloeid. Het woord droomlocatie was nog even een dingetje. Word vindt het niet goed, Woordenlijst.org kent het woord niet en de Dikke Van Dale gaf ook geen resultaat dus ik wilde het los schrijven. Marieke en Veri waren het er niet mee eens en kwamen met overtuigend bewijs. In de biografie staat er nu droomlocatie. Meestal ben ik heel eigenwijs maar dit keer heb ik braaf geluisterd.

Alle lieve lezers die het boek al hebben besteld, wil ik even bedanken. Jullie zijn toppers! Binnen twee weken verwacht ik de boeken in huis te hebben. Binnen een paar dagen zal ik de betaalverzoeken gaan versturen via WhatsApp en Facebook Messenger. De prijs is €19,95. Als je eerder het e-book hebt gekocht, krijg je jouw aankoopbedrag van €5,95 als korting. Heb je het boek nog niet besteld, maar wil je het wel aan je collectie toevoegen dan is nu het moment om mij te appen of te reageren op deze blog ;-).

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik heb al 2 boeken van je gelezen... en dat smaakt naar meer. Ik wil zeker je nieuwe boek lezen!
Lisette Runhart, op 21-04-21
Top! Hier word ik blij van. Vind je het leuk dat ik het boek signeer en er een persoonlijke tekst in zet?

De cover!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo