Maandag voor de tweede keer in de PZC

Ja! Weer fijn een blog schrijven. Heel de week ben ik met van alles en nog wat bezig rondom het verschijnen van het boek De onbeschoft aantrekkelijke man, daardoor kom ik niet aan schrijven toe. Het begon op maandagochtend, ik kroop net achter mijn werklaptop en toen ging mijn telefoon. Het was Jan van Damme, de journalist van de PZC. Hij heeft Het Rubens meisje met veel plezier gelezen en gaat er een artikel over schrijven dat aanstaande maandag in de krant verschijnt. Geweldige promotie dus! En ja, dan komt stap twee... een foto van mijn blije bakkes... voor bij het artikel. Een fotograaf heeft dezelfde avond foto's gemaakt bij ons in de achtertuin.

Nu zit ik met smart op het e-mailtje van Boekscout te wachten dat aankondigt dat de boeken geprint en verzonden zijn. Duimen jullie met mij mee dat het nog gaat lukken voor het weekend?

In deze blog wil ik Sandra ook bedanken. Zij heeft Pencarrow en Gewoon puur Emma in twee dagen tijd gelezen en deelde heel lief, op Facebook en Instagram, berichtjes met de foto van de boeken. Ze schreef: Twee heerlijke ontspannende verhalen. Pure feelgood boordevol liefde. Ik heb er echt van genoten!! Kijk al uit naar de andere twee bestelde boeken.

Sandra woont in België, mijn boeken gaan de grens over, geweldig! Een andere lezeres, Lisette, heeft heel lief gereageerd op mijn vorige blog. Het is zo bijzonder dat mensen die ik helemaal niet ken nu ook mijn boeken lezen. De cirkel wordt steeds groter.

Volgende week zal ik schrijven over het e-mailcontact dat ik met een heel bekende feelgood-schrijfster heb.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Maandag voor de tweede keer in de PZC

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo