De PZC, vier sterren en het stadskantoor.

Volgens mij is dit mijn week. Op maandag verscheen in de Provinciale Zeeuwse Courant een artikel van de hand van Jan van Damme over Het Rubens meisje. De kop "Ze ruikt naar parfum en seks" zet gelijk de toon. Geweldig hoe Jan precies de meest sexy zinnen in het boek eruit pikt. Heb ik zo mijn best gedaan om de schilderijen van Peter Paul Rubens tot in de details te beschrijven en er emotionele en spannende stukken in te verwerken... Begrijp me niet verkeerd, dit is ongekend mooie publiciteit. Jan schrijft heel treffend! Ik ben er super blij mee! Zeker ook omdat, door de cover, mensen vaak denken dat het een historische roman is. De zinnen: "Het lijkt erop dat Esther Stui haar draai heeft gevonden. Ze schrijf vlot en voor het genre zeker niet onverdienstelijk" ,bezorgen mij blozende wangen. Aan het einde van de dag moest ik echt even "landen".

Een dag later verscheen op de website van boekenleesclub Perfecte Buren de recensie van Sonja voor Gewoon puur Emma. Het boek kreeg vier sterren! Ja, hallo vier sterren! Ongelofelijk en zo ontzettend mooi! De recensie geeft precies weer wat ik met het boek wilde bereiken. Sonja schreef: "Gewoon puur Emma straalt, net als de kaft, een enorme rust uit. De stilte van de omgeving en het vakantiegevoel vormen, vooral in het begin, de kern van het verhaal. De belevenissen om de hoofdpersonen heen zijn vermakelijk en blijven nog lang hangen. Het is geen doorsnee roman over een man die een vrouw ontmoet en op het laatst samenkomen, maar het is juist opgebouwd vanuit een andere context."

Op de Facebook-pagina van "Perfecte Buren" staat bij de link naar de recensie: "De boventoon van Gewoon puur Emma van Esther Stui is volgens Sonja Hubregtse om te genieten van het leven. Het tovert een glimlach op je gezicht. Zo kan het echte leven zijn; met plezier, liefde, maar ook met jaloezie en verlies." Mijn missie is geslaagd!

De verkoop van De onbeschoft aantrekkelijke man loopt heel goed, het boek krijgt veel aandacht in de Feelgood Books groep op Facebook en dat levert lieve en leuke reacties op. Dagelijks pak ik mijn fiets om een aantal boeken bij het Postnl punt hier in het dorp af te leveren. Het is zo ontzettend gaaf dat er nu lezers zijn die ik totaal niet ken en die ook niet via vriendinnen of collega's bij het boek zijn uitgekomen.

Vanmorgen heb ik een boek van De onbeschoft aantrekkelijke man afgeleverd op het stadskantoor in Goes. Sinds de radio-uitzending op Streekomroep de Bevelanden volgt er namelijk iemand mijn schrijverspagina. Ik zag de naam Margot Mulder staan en dacht: nee, dat is vast een andere Margot Mulder. Maar het is wel dé Margot Mulder, de burgmeester van Goes. Via messenger hebben wij wat berichtjes uitgewisseld en omdat het vierde boek zich voornamelijk in de gemeente Goes afspeelt, heb ik haar dit boek cadeau gegeven. Ja, dit is echt mijn week.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Go with the (good) flow!!! Super al die aandacht. Daar is waar je het allemaal voor doe. ;)
Vivian, op 30-04-21
Inderdaad, Vivian. Soms krijg ik wel de neiging om mezef te knijpen, om te voelen of het allemaal echt waar is...

De PZC, vier sterren en het stadskantoor.

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo