Tijd voor verandering

Na ruim zestien jaar bij Roompot Vakanties gewerkt te hebben is het nu tijd voor verandering. Door mijn schrijversbezigheden kwam ik in contact met de manager van de Bruna in Goes. Zij reageerde zo spontaan en enthousiast toen ik met Pencarrow in mijn handen bij de winkel verscheen. Bij het verschijnen van een nieuw boek heeft deze hartelijke ontvangst zich steeds herhaald. Toen ik een vacature voorbij zag komen op de Facebook-pagina van de boekwinkel, heb ik gelijk actie ondernomen en vanaf 1 juli mag ik mij een medewerker van de Bruna Goes noemen! Ik heb er enorm veel zin in! De foto bij deze blog is een collage van hoe mooi mijn boeken daar zijn uitgestald. Behalve boeken zijn er bij de Bruna ook tijdschriften, kranten, kantoorartikelen, wenskaarten, agenda's, kalenders en ga zo maar door te koop. Ik vind het een heerlijke winkel en ik ben heel blij met de kans die ik daar krijg. Ik mag zelfs mijn eigen boeken promoten!

Iets heel anders is het leuke contact dat ik met een lezer heb. Annemiek heeft een mooie collage gemaakt waar Gewoon puur Emma in voorkomt naast De zevende zus van Lucinda Riley en Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy. Echt top! De collage kun je terugvinden op mijn Facebook-pagina en op Instagram. Annemiek gaf als reactie na het lezen van Gewoon puur Emma: "Je bent terecht trots omdat je zo schrijft alsof je als lezer zelf een onderdeel bent van het verhaal. Dat kan niet iedereen. En ik heb al heel wat gelezen in mijn leven. Ik had gewoon het idee dat ik die mensen allemaal kende. Knap hoor hoe je dat voor elkaar krijgt op papier. Zo viel het allemaal in elkaar. Je kennis van auto's, stuga's en Zweden en alle onderwerpen die je in je boek hebt verwerkt. Zo knap. Ik kan nog wel een uurtje doorgaan, het boek was top! Het is een liefdesverhaal met een lach en een traan. Wat de invloed van ouders op het zelfvertrouwen van een kind kan doen. Een aanrader vandaar vijf sterren."

Annemiek heeft ook een hele mooie recensie geschreven op Bol.com en daarvoor en voor al haar mooie woorden wil ik haar via deze blog bedanken. Het is zo bijzonder en mooi om met iemand, die ik tot een paar weken geleden helemaal niet kende, berichtjes uit te wisselen over mijn boeken.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Lieve Esther de tranen lopen over mijn wangen. Wat lief wat je over mij schrijft. Ik vind ons contact ook heel bijzonder en zo leuk je nieuwe baan. Trots op jou en heel veel succes bij Bruna in Goes. Liefs Annemiek
Annemiek Vogelaar, op 13-05-21
Je bent een schat, Annemiek. Je verdient het!
Lieve Esther, van harte gefeliciteerd met deze voor jou mooie uitdaging. Je hart volgen en je passie verder ontwikkelen. Ik ben heel blij voor je, wat zal ik je missen lieverd. Maar kijk met spanning uit wat voor moois er allemaal nog komt. Heel veel succes en plezier ????
Jacqueline, op 13-05-21
Ah wat lief, dank je wel, Jacq! Dikke knuffel!

Tijd voor verandering

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo