Een leuke ontmoeting

Voor het geval dat je het bericht op mijn Facebook-pagina hebt gemist, hieronder het verhaal van een leuke ontmoeting:
Oké, een leuk verhaal. Ik was nieuwsgierig naar hoe het met mijn boeken bij De Drvkkery in Middelburg gaat. Ze staan bij de ingang bij de Zeeuwse schrijvers. Foto één vertelde mij dat er twee boeken van "Het Rubens meisje" zijn verkocht, top! Ik natuurlijk verder neuzen. Bij de feelgoodafdeling stonden een man en twee kinderen geduldig te wachten op hun partner en mama. Het meisje kijkt mij lang aan dus ik glimlach naar haar, maar door dat verrekte mondkapje zie je dat natuurlijk niet. Het meisje zegt: 'Papa, dat is toch een schilderij?' Zij bedoelde mijn mondkapje met daarop een stukje van het schilderij "Sterrennacht" van Vincent van Gogh. Dat vonden haar ouders en ik heel goed gezien en wij gaven haar een compliment. De mama zoekt nog verder naar een nieuw boek. Ja, dan kan ik het niet laten en vertel dat ik ook feelgoodromans schrijf maar dat de boeken niet bij de feelgoodafdeling staan maar bij de Zeeuwse schrijvers. De mama is enthousiast en gaat ernaar kijken. Toen ik een kwartier later naar buiten liep, zag ik dat de dame een exemplaar van "Gewoon puur Emma" heeft gekocht.

Dit verhaal had ik gedeeld en een poosje later kwam er een reactie van de dame. Sandra heet ze en ze deelde dit:
Zo leuk! Ik ga je opzoeken omdat ik van je boek genoten heb, en dan zie ik dit voorbij komen. Ik zal niet snel vergeten hoe ik het gevonden heb en ga zeker te weten meer van je lezen!!!

Van dit soort dingen kan ik echt enorm genieten! Net als wat ik vanmorgen met vriendin Veri heb ondernomen. Dit verhaal begon al maanden geleden. Op Instagram kwam ik al scrollend een foto tegen van een prachtig kasteel. Blijkt dit kasteel gewoon in Middelburg te staan! Op een half uurtje rijden van het dorpje waar ik woon! Bij mij gaan er dan radertjes in mijn hoofd draaien en ontstaat er een opzetje voor een nieuw verhaal. Nee, niet boek vijf of zes, eerder boek zeven. Wat later vertel ik hierover aan Veri en zij geeft aan dat haar ouders vrijwilligerswerk in de tuin van het landgoed doen. Hoezo klein wereldje... Na een telefoontje en wat appjes bood de moeder van Veri ons aan om een rondleiding te geven door de tuin van Kasteel Ter Hooge. Vandaag was het zover. Wat een indrukwekkend kasteel en een schitterende tuin. Je waant je in het buitenland, heel bijzonder! Het was stralend weer met een strakblauwe lucht. Perfect weer voor mooie foto's dus. De foto bij deze blog is heel goed geslaagd maar dit is niet mijn favoriete foto. Die hou ik nog even voor mijzelf. Je begrijpt vast wel wat ik er later mee wil doen.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ja ik denk dat die foto voor je 7e boek is. Wat een leuk verhaal en inderdaad wat is de wereld klein.
Wie weet welk verhaal je nog een gaat schrijven? Liefs en hoop dat je gauw lekker vakantie hebt. Beetje uitrusten xx
Annemiek Vogelaar, op 09-06-21
Goed geraden, Annemiek en dank je wel!
Dat wordt vast de cover van boek 7!
Goed om te weten dat er nog meer boeken van jw hand komen, je hebt er aan mij in elk geval een Grote fan bij ????
Yvonne van der Wijst-Burger, op 09-06-21
Ja Yonne, je hebt mij door ;-) een grote fan, jippie! Mijn dag begint goed!

Een leuke ontmoeting

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo