Logo

Publiciteit is en blijft heel belangrijk om meer naamsbekendheid te krijgen. Deze week bleek maar weer hoe dankbaar ik journalist Jan van Damme van de Provinciale Zeeuwse Courant mag zijn. Zijn artikelen komen bij lezers terecht die geen gebruikmaken van Facebook en Instagram. Zo kreeg ik via Boekscout op zaterdagavond een e-mail binnen van een lezeres uit Goes. Zij bestelde De onbeschoft aantrekkelijke man bij mij. Hartstikke leuk natuurlijk, ik word dan erg nieuwsgierig naar hoe zij mijn boeken en mij gevonden heeft. Het antwoord was duidelijk, door de artikelen van Jan van Damme van de PZC. Op zondag heb ik het boek gelijk bezorgd. Een paar dagen later kreeg ik een foto van de lezeres met daarop alle vier mijn boeken en daarbij de tekst: Ik heb ze nu alle vier. Prachtige boeken!

Daar put ik veel voldoening uit. Zeker als er een paar dagen later een recensie geplaatst wordt over De onbeschoft aantrekkelijke man waar ik wat minder blij mee ben. Eigenlijk moet ik dat niet al te serieus nemen omdat het de mening is van die persoon. Niets meer en niets minder. Als er in de recensie dan ook nog fouten staan, probeer ik het maar helemaal te negeren. Daar ben ik helaas erg slecht in. Het blijft in mijn hoofd rondspoken. Gelukkig verscheen er deze week ook een prachtige recensie over Het Rubens meisje op de Feelgood Books-pagina op Facebook. Super bedankt, Annemiek!

Het vierde boek heb ik in eigen beheer uitgegeven via BoekXpress, de eigen beheer afdeling van Uitgeverij Boekscout. Dit boek is dus alleen via mij te bestellen en er ligt natuurlijk een voorraadje bij mijn werkgever: de Bruna in Goes. Boekscout biedt wel aan om een boek dat in eigen beheer is uitgegeven een plekje te geven in hun webwinkel. Er staat dan duidelijk bij vermeldt dat het een uitgave in eigen beheer betreft en in plaats van de normale bestelknop is er een "Bestel bij de auteur" knop. Perfecte service vind ik! Bij mij komt er dan een e-mail binnen met de gegevens van de besteller. Dit even ter verduidelijking van de e-mail van Boekscout.

Op Facebook en Instagram kun je natuurlijk via een privébericht mijn boeken bestellen, maar toch had ik het gevoel dat er nog iets ontbrak... Ken je dat: twee zielen, één gedachte? Dat komt bij mijn man en mij regelmatig voor. Ik denk over een eigen website na en hij stelt het voor... We zijn ermee aan de slag gegaan. Het is een werk in uitvoering en omdat wij het allebei druk hebben, duurt het nog wel even eer we de website gaan lanceren. Het door Bert ontworpen logo in de foto bij deze blog, komt zeker terug op de website.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Graag gedaan hoor lieverd je schrijft fantastisch en zo heerlijk die verhalen die ook echt gebeurd zouden kunnen zijn. Vooral de Audi moet ik om lachen......alle soorten komen voobij. Vooral prachtige personages.
Liefs Annemiek
Annemiek Vogelaar, op 17-06-21
Als ik jou toch niet had, Annemiek. Dank je wel!!!
Leuk een website!
Annemiek Vogelaar, op 17-06-21
Het is een heel karwei maar we komen er wel!
Fijn zo'n man! Mooi logo hoor, maar waarom denk ik dan weer gelijk aan Disney?? ;)
Vivian Blommerde, op 17-06-21
Echt Vivian? O heerlijk! XD

Logo

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo