Zeeuwse Boekenprijs

Mag ik jullie mening vragen? Vorig jaar heb ik meegedaan met Pencarrow voor de Zeeuwse Boekenprijs. Uiteraard voor de publiciteit en om aan mijn naamsbekendheid te werken, niet omdat ik dacht dat ik ook maar enige kans maakte om de prijs te winnen. Zo realistisch ben ik wel. Het was al ontzettend leuk om mijn boek in de Bibliotheek in Middelburg tussen alle andere inzendingen te zien liggen.

Gisteren kreeg ik van een medewerker van de marketing afdeling van de Zeeuwse Bibliotheek de vraag of ik Het Rubens meisje misschien wil inzenden. In eerste instantie dacht ik van niet. Het meedoen betekent dat ik zes boeken inlever bij de Zeeuwse Bibliotheek en dat kost natuurlijk nogal wat. Maar toch blijf ik er over nadenken... Aan de medewerker heb ik gevraagd of zij ook Gewoon puur Emma heeft bekeken of gelezen, omdat dit boek voor een gedeelte in Vlissingen speelt. Wat vinden jullie? Als ik meedoe, welk boek zal ik dan insturen? Wegen de kosten op tegen publiciteit die het boek zal krijgen? Wel vind ik het leuk dat journalist Jan van Damme dit jaar in de jury zit. Als er iemand in Zeeland zich bezighoudt met Zeeuwse schrijvers of boeken met een Zeeuws onderwerp dan is hij het wel. Nu maak ik mij ook geen illusies, welk boek ik ook instuur het weegt niet op tegen de echte literaire werken. Het zal puur voor de publiciteit en naamsbekendheid zijn. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Gewoon Puur Emma is een prachtig boek en zeker leuk omdat Zeeland er in mee speelt. Ik zou dit boek kiezen. Ik weet niet wat de kosten zijn natuurlijk dus dat is aan jou zelf.
Succes
Lizeth van der Wal, op 25-06-21
Bedankt Lizeth, ik neem het mee in mijn overweging.
Het is Zeeland, het is zomer, iedereen krijgt binnenkort vakantie... Dan is het toch niet moeilijk! Haha je weet m'n favoriete #teamEmma
Vivian Blommerde, op 25-06-21
#teamEmma die houden wij erin, Vivian! Jouw reactie neem ik zeker mee in mijn beslissing!
Ik ,ou gaan voor Puur Esther dat weet je Emma ????❤succes met alles
Annemiek Vogelaar, op 06-07-21
Bedankt voor je reactie! Gisteren heb ik inderdaad Gewoon puur Emma aangemeld voor de Zeeuwse boekenprijs.

Zeeuwse Boekenprijs

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo