Contract getekend!

Vanmiddag zat ik op de veranda van onze stuga (Zweeds voor vakantieverblijf, ken je het woord nog niet, dan raad ik je aan om Gewoon puur Emma te lezen ;-)) op mijn laptop te typen toen mijn telefoon ging. "Boekscout" stond er op het scherm. Heb ik natuurlijk net een dropje in mijn mond en probeer dat haastig weg te werken, zodat ik op kan nemen. Het was Lisanne en ze belde mij om mij namens de uitgever een contract aan te bieden voor mijn vijfde boek!!!! Wat gaaf, het gaat gewoon nog een keer gebeuren! De beoordeling van het manuscript las ze voor en ja, daar was ik uitermate blij mee. Meer vertel ik nog niet, jullie moeten natuurlijk wel nieuwsgierig blijven. En het was ook zo snel, ik heb het manuscript op 22 mei naar Boekscout gemaild en in de bevestigingsmail stond dat ik rekening moest houden met een antwoord over twaalf weken. Dat wil toch wel wat zeggen...

Vorige week donderdag heb ik afscheid genomen van mijn collega's van Roompot en van de supervisors heb ik een fles roze prosecco gekregen, die uiteraard mee moest op vakantie. Nu begrijp ik waarom. Proost!

Manuscript nummer zes, waarmee ik druk bezig ben, gaat weer even in de kast. Alle aandacht en tijd gaat nu uit naar, mag ik even wat tromgeroffel... Een klus voor twee. De titel heb ik dit keer niet zelf verzonnen, ik had iets anders in mijn hoofd maar dat kwam niet door de ballotage commissie van Uitgeverij EsVeMa. O heerlijk, nu klinkt het alsof het een soort dictatuur is. Dat is absoluut niet zo, ik kan niet zonder de hulp van Marieke en Veri. Marieke mag dit keer met de eer van de titel strijken, dank je wel daarvoor!

Nu ga ik nog genieten van mijn tweede week vakantie in Dalsland, tot volgende week!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

YES YES YES GEFELICITEERD LIEVE ESTHER! WOW WAT EEN LEKKER GEVOEL, ben j op vakantie en wordt je gewoon gebeld! GEWOON PUUR ESTHER........hoe vindt je die????❤❤❤❤zo fijn.
Geniet nog van je 2e week liefs Annemiek
Annemiek Vogelaar, op 01-07-21
Ah, wat lief! Gewoon puur Esther, daar ga ik van blozen. Fijn dat je zo meeleeft!
Geweldig nieuws, topper
Fijne vakantie verder...tot snel in Goes ????
Jacco Baan, op 02-07-21
Dank je wel, Jacco en tot ziens bij de Bruna!
GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!
Vivian, op 02-07-21
Gaaf hė, dank je wel, Vief!

Contract getekend!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo