Verschijningsdatum Een klus voor twee

Deze week verschijnt de nieuwe blog twee dagen eerder omdat ik zoveel leuks te vertellen heb. De productiemedewerkers van Boekscout en ik gaan namelijk met een sneltreinvaart. Vorige week schreef ik over het getekende contract en vandaag kan ik bekendmaken dat de verschijningsdatum van Een klus voor twee vrijdag 6 augustus is! Dat is echt heel snel, dit natuurlijk dankzij alle hulp van Marieke en Veri met het controleren en redigeren van het manuscript. Jullie zijn geweldig meiden!

Nu zijn jullie vast benieuwd naar de flaptekst, nou vooruit die deel ik ook gelijk:

Iris heeft het helemaal gehad met mannen. Telkens wordt er tegen haar gelogen of wordt ze bedrogen. Van nu af aan gaat ze het anders doen! Ze gaat orde op zaken stellen. Haar kinderwens is echter groot. Nu het met een partner niet gaat lukken, gaat ze voor het alleenstaand moederschap en staat ze op het punt om zich in te schrijven bij de spermabank. Dan krijgt Iris een nieuwe buurman, hij is haar absolute tegenpool. Thomas is accountant, loopt strak in het pak en Iris heeft haar eigen klusbedrijf, zij draagt werkkleding en schoenen met stalen neuzen. Door een personeelsprobleem bij het aannemingsbedrijf, krijgt Iris de leiding over de renovatie van Thomas’ huis. Daardoor komen hun verschillen pas echt naar voren. Thomas past echter iedere week een dag op zijn neefjes. Is hij de perfecte vader voor haar kindje? Of kan ze beter haar relatie met Maarten weer nieuw leven inblazen?

Worden jullie al nieuwsgierig? Het boek bestellen kan vanaf nu via het contactformulier op mijn website. Ja, www.estherstui.nl is nu gelanceerd! Dit is de laatste blog op estherstui.auteursblog.nl, de blog verschijnt vanaf volgende week op www.estherstui.nl/blog.

Maar hoe zit het met de foto bij deze blog? Ja, daar krijg je pas antwoord op als je het boek gaat lezen. Laat ik zeggen dat, toen ik aan het manuscript werkte, ik als een van de personages in dit boek Marloes heb verzonnen. Marloes heeft haar eigen woonwinkel in Middelburg. Ergens in april viel er een folder van winkel Bomont bij ons op de deurmat, nu ben ik dol op de accessoires die ze daar verkopen dus ik blader de folder gelijk door en wat zie ik daar... In de stijl van Marloes. Nee, toeval bestaat niet.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Youhoo 6 augustus wat lekker snel.super gefeliciteerd met je nieuwe boek!
Natuurlijk wil ik.er meteen een bestellen
Liefs Annemiek
Annemiek Vogelaar, op 06-07-21
Jippie! Ik zet je op mijn lijstje Annemiek.
Wat ben je toch een bezig bijtje .
Ik wil natuurlijk ook weer bestellen .
Groetjes janny
Janny van der Klaauw, op 11-07-21
Wat fijn, dank je wel Janny!

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo