Nog één nachtje!

Morgen is de verschijningsdatum van "Pencarrow". Heel de week ben ik al aan het STUIteren omdat dit toch echt een droom is die uitkomt. Vandaag heb ik van de uitgever dé mail gekregen (dé mail voor de collega's, vriendinnen en familieleden die zo meeleven) met daarin de bevestiging dat de boeken die ik heb ingekocht over gedragen zijn aan de pakketdienst. Als GLS nu een beetje meewerkt heb ik hen morgen in huis!

Ik ben zo benieuwd naar wat jullie van het boek vinden en wil jullie vragen om jullie bevindingen hier met de andere lezers en mij te delen. Morgenochtend plaats ik een openbaar bericht op Facebook, het zou ontzettend lief zijn als jullie het bericht willen delen.

Wat ik hoop te bereiken is door Debora na het lezen van mijn flaptekst heel mooi verwoord: 'Als ik de tekst zo lees heb ik al zin om mezelf in een hoekje van de bank op te krullen onder 'n dekentje met een kop warme thee en je boek erbij. Lekker ongestoord lezen.' Even wegdromen, genieten en ontspannen dan heb ik mijn doel bereikt. Nog een kleine tip voor tijdens het lezen, zoek op Spotify de albums "Back To Front" van Lionel Richie en "Greatest Hits" van Simply Red erbij voor een complete ervaring.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nog één nachtje!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo