Zeeuwse boekenprijs

Maandag kreeg ik een e-mail doorgestuurd van Boekscout met daarin de tekst:

Beste Esther,

Graag willen we je wijzen op onderstaande e-mail van de Zeeuwse Boekenprijs.

Met vriendelijke groet, etc.

De e-mail was gestuurd door Anya Marinissen, de jurysecretaris van de Zeeuwse Boekenprijs. Of de uitgever er mij op kon wijzen dat het mogelijk is om mee te doen aan de Zeeuwse Boekenprijs 2020. Nog binnen het uur heb ik Pencarrow aangemeld. Zes exemplaren van Pencarrow zijn ingeleverd bij de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg. Inmiddels is mijn deelname bevestigd. Gaaf hè! Al krijg ik er alleen maar een beetje publiciteit door, dan ben ik al dik tevreden. Op dit moment staat het boek nog niet op de website bij de inzendingen, maar dat zal volgende week wel volgen. Meer info kun je lezen op: https://www.dezb.nl/zeeland/zeeuwse-boekenprijs.html

Het gecorrigeerde manuscript is nu weer in behandeling bij Boekscout. Van de correcties heb ik weer heel wat geleerd. Zo zijn mijn zinnen te lang, gooi ik dat en wat door elkaar, is het niet of maar alsof, niet richting maar in de richting van en ga zo maar door. Mijn corrector Tamara heeft ook zinnetjes in de kantlijn gezet. Heel leuk vond ik om te lezen dat ik haar op het verkeerde been heb gezet. Hoe en waarom dat kan ik natuurlijk nog niet prijs geven. Volgende week hoop ik toch echt een verschijningsdatum voor Gewoon puur Emma te kunnen geven. Duim maar met mij mee. O ja, de foto bij deze blog is natuurlijk van een stoffen pop van Pippi Langkous. Zij heeft ook een rolletje in Gewoon puur Emma.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Geweldig Esther, ik ga heel hard voor je duimen ????????
Petra, op 18-07-20
Heel lief van je, Petra! Mijn verwachtingen zijn niet zo hoog gespannen, hoor ;-) Dat ik mee mag doen vind ik al geweldig.
Wat leuk! Het is ook een fantastisch boek. Wie weet...
Succes Esther????
Marjolein vd B, op 18-07-20
Dank je wel, Marjolein!

Zeeuwse boekenprijs

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo