De onbeschoft aantrekkelijke man

De verschijningsdatum voor Gewoon puur Emma is nu 16 oktober. Wel staat het boek op de prioriteitenlijst van Boekscout dus mocht er eerder een plek vrijkomen in de planning, dan verschijnt het eerder. Het blijft spannend...

In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Het idee om zelf een verhaal als e-book uit te geven, is al snel realiteit geworden. Manlief Bert heeft van een foto die ik in de Zeeuwse Rozentuin heb genomen een cover gemaakt. Mooi hè! Marieke is keihard aan de slag gegaan om fouten in het manuscript op te sporen. En ja, dat was nodig. Misschien deel ik wel eens een paar foto's van mijn blunders en Mariekes grappige commentaar daarop. Gisteren heb ik het e-book aangeboden op mijn Facebook-schrijverspagina en op Instagram. Nu, zo'n twaalf uur later, heb ik er al veertien verkocht. Ook heb ik een afspeellijst op Spotify gemaakt met de titel van het boek. De nummers die ik in het boek gebruik kun je zo makkelijk achter elkaar beluisteren. Het idee voor de afspeellijst is ontstaan voor Gewoon puur Emma en ja, die is ook terug te vinden ;-) Een fotoalbum is ook leuk. Ja, ga ik zo doen.

Op de pagina van de Zeeuwse Boekenprijs staat Pencarrow sinds deze week ook vermeld als "Inzending ZBP 2020". Gaaf hè! Nogmaals, ik verwacht er niets van, maar de publiciteit is hartstikke leuk! Het idee dat Commissaris van de koning Han Polman heel misschien Pencarrow gaat lezen vind ik hilarisch. Op de site kun je, als je op de foto van Pencarrow klikt, ook je mening geven. Daarvoor moet je wel inloggen, als iemand dat zou willen doen voor mij, ben ik je eeuwig dankbaar.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Dat zou leuk zijn, blooper met Marieke's commentaar!
Vivian, op 04-08-20
Daar ga ik zeker wat mee doen, Vivian!

De onbeschoft aantrekkelijke man

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo