Leesfragment

En weer zijn we een week verder, nog maar één week te gaan tot de verschijningsdatum van Gewoon puur Emma. De bestelling voor mijn eigen "boekwinkeltje" is inmiddels bij de uitgever geplaatst. Iedereen die het boek al besteld en betaald heeft wil ik via deze blog nog even extra bedanken. Jullie reacties zijn weer hartverwarmend! Vorige week zaterdag heb ik het allereerste exemplaar van het boek ontvangen ter beoordeling. Wauw, dat was wel weer even een moment. Het ziet er echt prachtig uit, het is een ander lettertype dan bij Pencarrow en daar had ik eigenlijk mijn bedenkingen over. Totaal niet nodig natuurlijk, voor dit soort zaken heb je niet voor niets een uitgever. Aan de medewerkers van Boekscout heb ik laten weten dat ik dit lettertype nóg mooier vind.

In de afbeelding zien jullie de eerste pagina, de proloog, van het boek. In de blog kan ik maar één foto per keer kwijt daarom wil ik jullie uitnodigen om, wanneer je nog wat meer wilt lezen, te kijken op mijn Facebook-schrijverspagina: Facebook.com/estherstuischrijvendeboekenwurm daar zal ik nog een paar pagina's delen. Natuurlijk met als doel jullie nog nieuwsgieriger te maken (de schrijfster lacht nu in haar vuistje).

Via de Facebook-chat had ik van de week nog een erg grappig contact met Cherrisch, een van mijn WDCC vriendinnen. Het was al begonnen met haar reactie na mijn bericht over de cover: "Ik dacht dat die andere € 19,99 was, of word ik nou gek?" Ja, dat soort dingen moet je niet aan mij schrijven, het antwoord was dan ook: "Knettergek." Middels de Facebook-chat gaf Cherrisch aan dat zij zowel het e-book van De onbeschoft aantrekkelijke man als Gewoon puur Emma wilde bestellen. Cherrisch werkt in een dierenartspraktijk in Amsterdam dus ik chatte naar haar: "Het stuk over Luna vind je vast leuk." Dit gaat over een kat die een rolletje speelt in het e-book. Na wat gehannes met een verkeerd geplaatst duimpje van mijn kant en dus hilariteit, kwam een dag later het berichtje: "Ik moet erg lachen om Luna en haar nieren." Voor de lezers die het e-book hebben overgeslagen is dit natuurlijk abracadabra en dat ga ik zo laten, jullie weten niet wat jullie gemist hebben!!! De ochtend daarna had zij het e-book helemaal uit en kwam de vraag: "Oh btw, krijgt ze een jongen of een meisje?" Toen heb ik haar een beetje inside information en dus het antwoord gegeven. Ik ga namelijk Lotte, de hoofdpersoon uit De onbeschoft aantrekkelijke man, laten terugkomen in een volgend boek, nee geen vervolg, ik laat haar gewoon in een verhaal voorkomen zodat je dan weet hoe het verder met haar gegaan is. In datzelfde boek laat ik ook Emma terugkomen. Voor mij is het echt fantastisch om te lezen dat iemand nog zo met een boek van mij bezig is! Ook haar reacties: "Roosje is zo superlief" en "Ik moest zo lachen om Levi en dan omgekocht door een pinguïn." Betekenen weer veel voor mij, daar geniet ik echt van.

Wanneer je deze laatste week door wil komen, kun je natuurlijk ook het e-book nog als tussendoortje lezen ;-).

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Leesfragment

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo