Boekpromotie

Vandaag werd ik gebeld door Omroep Zeeland om te vragen of ik het leuk zou vinden om geïnterviewd te worden. Natuurlijk vind ik dat leuk! Vrijdagmorgen word ik rond 9:50 uur gebeld door Elsa van Hermon tijdens het programma Goedemorgen Zeeland. Zo gaat de boekpromotie voor Gewoon puur Emma goed van start.

De foto bij deze blog heb ik zelf gemaakt. Ook deze is ter promotie van het boek. Op vrijdag zal ik zo'n foto weer overal gaan delen, voor jullie als trouwe lezers nu even het voorproefje. De bloemen komen uit eigen tuin en ook de houders van de waxinelichtjes staan hier al een paar jaar op de tafel. Het geeft zo'n heerlijk herfstgevoel. Zeker ook omdat ik op dit moment geniet van de vlammen en de warmte van ons houtkacheltje, er staat een mok heerlijke Clipper thee op mij te wachten en Feline ligt opgekruld te slapen op de bank. Gewoon heerlijk thuis.

Vandaag zijn de boekenleggers binnengekomen, het was weer even puzzelen voordat het ontwerp naar mijn zin was en goed genoeg om naar de drukker te sturen. Boekscout levert het formaat met het fotootje van de omslag en het logo en daartussenin kun je allerlei lettertypes en achtergrondkleuren kiezen. Ik wilde graag iets met het rood van de boot op de achterkant van het boek doen, het rood dat ook terugkomt in de letters van mijn naam en het strandlaken op de voorkant. Hoewel van dat laatste maar een heel klein stukje te zien is.

De boeken zijn nu ingepakt. Er ligt een stapel in de gang die ik morgen ga versturen naar de lezers die verder weg wonen. Marieke is zo lief om de boeken op Walcheren weer te gaan bezorgen en zelf doe ik Noord- en Zuid-Beveland met daarbij de collega's op kantoor, die vrijdag aan het werk zijn.

Nog maar twee nachtjes slapen...

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Boekpromotie

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo