Boekwinkels, bibliotheken en nog een interview!

Na De Koperen Tuin in Goes en De Drvkkery in Middelburg leek het mij leuk wanneer Gewoon puur Emma ook in Vlissingen te koop zou zijn. Collega Audrey heeft in april al een keer tegen mij gezegd dat Boekhandel 't Spui in Vlissingen ook een hele mooie zaak is. Vanmorgen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben daar naar binnen gewandeld. De eigenaresse ontving mij hartelijk en ging akkoord met mijn verzoek. Sterker nog, zij gaf mij tips voor de verdere promotie van het boek. Daarover in een latere blog vast nog wel meer...

De bibliotheek in Vlissingen was mijn volgende doel, eigenlijk alleen om te vragen of er een postertje van het boek in de bibliotheek mag hangen. Ook daar had ik een heel leuk en enthousiast gesprek met een van de medewerksters. Zij gaat voor mij polsen bij het "hogere management" of het mogelijk is om Gewoon puur Emma ook in de bibliotheek te krijgen. Fantastisch toch! In de bibliotheek in Goes heb ik puur de poster afgeleverd, mijn lerares Zweeds, Yvonne, is daar werkzaam en zij heeft het aangenomen.

Als klap op de vuurpijl kreeg ik een e-mail van Jessica Rovers, een correspondent van De Bode, voor de lezers van buiten Zeeland: het is een wekelijkse lokale krant, met de uitnodiging voor een telefonisch interview! Volgende week kunnen jullie het lezen. Als dat geen geweldige publiciteit is!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hallo, ik was aan het zoeken op FB. Ik vond je, en zag dat jij ook een boek via boekscout hebt uitgegeven. Ik ook. Ik heb Moed van het hart geschreven, onder de naam Feino Blanka. Ik schrijf Fantasy verhalen. Moed van het hart is mijn eerste boek, maar ik ben intussen al bezig met de correctie van boek nummer 2. Ik kan niet stoppen met schrijven. Heel veel succes.
Joke Wams, op 27-10-20
Hallo Joke, wat leuk een mede "Boekscout" auteur. Dank je wel en vooral blijven schrijven, het is zo'n heerlijke bezigheid!

Boekwinkels, bibliotheken en nog een interview!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo