Lieve berichtjes, de Bode en uitverkocht bij De Drvkkery!

Na het super leuke interview in De Bode kon mijn week al niet meer stuk. Ik verwachtte dat het interview alleen in de Bevelandse editie van De Bode zou staan, maar van Marieke en Eliza kreeg ik ook foto's doorgestuurd van het interview in de Walcherse editie van de krant, echt top! Ik ga Jessica Rovers even bedanken met een flesje wijn.

Joan heeft dit keer gewonnen, zij had Gewoon puur Emma als eerste uit en dat al binnen een dag! Joan en Marieke wil ik even bedanken voor de mooie recensies en reviews op de websites van Boekscout en Bol.com.

Iedere dag komt er wel een berichtje binnen van een lezeres die het boek alweer uit heeft. Veri was bijvoorbeeld al om 4:30 uur wakker en heeft toen het boek maar uitgelezen. "Wat een heerlijk boek is het weer, altijd weer jammer als een leuk boek uit is...". Desiree maakte het nog bonter, zij schreef: "En wil je niet meer van die mooie boeken schrijven, ik kon hem pas om 4:15 uur wegleggen... Dit ging trouwens over mijn e-book De onbeschoft aantrekkelijke man. Els schreef: "Wat een lekker boek om te lezen. Heerlijk. Even alles om je heen vergeten. Ik ben vier weken geleden geopereerd aan mijn schouder en moet zes weken vierentwintig uur per dag in een brace. Dat is niet bepaald een pretje en ook niet goed voor mijn humeur. Vandaag heb ik nergens aan gedacht." En Gree schreef, na het artikel in De Bode gelezen te hebben: "Ik heb weer genoten van je boek. Het leest zo heerlijk, ik kan dan moeilijk ophouden met lezen. Ik las in De Bode dat je misschien ook nog wel een thriller wil gaan schrijven, maar ik hoop toch ook dat je feelgoodromans blijft schrijven. Ik kijk alweer uit naar je volgende boek." Dit stukje is eigenlijk speciaal voor Marieke, aangezien zij vindt dat ik wat spannender moet schrijven, als dat geen reactie uitlokt, weet ik het ook niet meer, haha. Dit soort berichtjes zijn voor mij echt de kers op de taart, geweldig, daar doe ik het voor!

Als klap op de vuurpijl kreeg ik vanmiddag een e-mail van Monique van De Drvkkery. De drie exemplaren van Gewoon puur Emma die ik vorige week dinsdag gebracht heb, zijn alweer allemaal verkocht! Monique gaat nu exemplaren van het boek bij Boekscout inkopen. Jippie! Wat een feest!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Lieve berichtjes, de Bode en uitverkocht bij De Drvkkery!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo