Pagina drie

Hallo lieve lezers,

Pagina drie van het boek vind ik toch zo mooi, ik moest hem even delen. Al vanaf het begin van het schrijven van Gewoon puur Emma, had ik het idee om de hoofdstukken in dagen in te delen. Het resultaat met de schrijfletters is absoluut mooi. Misschien kan ik voor het volgende manuscript ook iets met namen van hoofdstukken doen in plaats van de saaie aanduiding met een cijfer. Daar ga ik over nadenken...

Ook deze week komen gestaag berichtjes binnen van lezers die het boek uit hebben. En allemaal weer heel positief. Wanneer ik aan het schrijven ben, denk ik wel eens: o chips, straks kan iedereen dit lezen. Kan ik iedereen nog onder ogen komen? Denk aan een "kookeiland", "Emma's lachende hoofd verdwijnt onder het dekbed.", "Hier in het zonnetje op de steiger." (Voor deze drie hints moet je wel het boek gelezen hebben) Van nature ben ik niet zo extrovert, ik lijk misschien heel lief en aardig, maar ondertussen speelt de onzekerheid mij wel parten. Door het schrijven is het wel een stuk minder geworden. Wanneer ik een sensueel getint stuk geschreven heb, denk ik inmiddels niet meer na over wat de lezers ervan zullen vinden. Tot nu toe heb ik geen klachten gehad, haha.

Terwijl jullie lezen in Gewoon puur Emma, zijn Marieke en ik alweer druk bezig met het corrigeren van manuscript nummer vier. Het e-book De onbeschoft aantrekkelijke man was eigenlijk het derde manuscript, vandaar. In het corrigeren gaat zoveel tijd zitten, iedere d of t of dt, iedere punt, komma, aanhalingsteken, koppelteken en spatie, alles moet perfect zijn. Aangezien ik over een heleboel fouten heen lees, heb ik Marieke's hulp hard nodig. Samen streven we naar een perfect manuscript, voordat het naar de uitgever gaat. Ik popel om iets te gaan vertellen over het vierde manuscript, maar ga dat voorlopig nog niet doen. Alle aandacht gaat nu uit naar Gewoon puur Emma. O, nog een tip voor de december cadeautjes: Pencarrow heb ik ook nog op voorraad. Kom maar op met jullie bestellingen!

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Pagina drie

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo