Manuscript nummer vier

Dat was me wel wat, zomaar met mijn blije bakkes in de PZC. Het artikel past perfect bij Gewoon puur Emma en bij mij. Wel grappig dat Jan Marcus en Marcel qua namen een keer heeft omgedraaid, ik wist dat het problemen op zou leveren toen ik het schreef, ha ha. Ook zijn wij al in 2006 in Cornwall geweest, maar het maakt niet uit, het gaat tenslotte om mijn naamsbekendheid!

Op zondag heb ik mijn vierde manuscript (ik heb het e-book meegerekend) naar Boekscout opgestuurd. Dat gaat geheel digitaal. Eerst vul je een aantal persoonlijke gegevens in, beantwoord je vragen over het manuscript en wordt er gevraagd om een samenvatting. Dat vind ik dus lastig. Je schrijft een manuscript van meer dan tachtigduizend woorden en dan moet je het reduceren tot honderdvijftig woorden... Maar het is weer gelukt met hulp van, ja, die naam hoef ik niet te noemen, denk ik. Nu maar hopen dat de uitgever dit boek ook ziet zitten. Duimen jullie met mij mee? Nee, meer info krijgen jullie voorlopig nog niet. O, dit is zo leuk, iedereen in onwetendheid laten. (schrijfster lacht in haar vuistje)

Zoals jullie op de foto bij deze blog zien, probeer ik nog reclame te maken voor zowel Pencarrow als Gewoon puur Emma als cadeau voor de feestdagen. Beide heb ik nog op voorraad. Wil je liever een digitaal cadeau sturen, dan heb ik ook de oplossing. Het e-book van De onbeschoft aantrekkelijke man! In de tijd van dat lelijke woord dat begint met een c is het via e-mail toezenden natuurlijk heel verantwoord.

Waar ben ik nu mee bezig, nu het vierde manuscript in handen van Boekscout ligt? Nou, een kort verhaal als vervolg op Pencarrow. Lijkt jullie dat wat?

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Joepie! Nummer 4 is onderweg ???? zo benieuwd... En ook nog een vervolg op Pencarrow. Genoeg om weer naar uit te kijken! Succes ermee ????.
Vivian, op 20-11-20
Dank je wel, Vivian. Jouw reactie betekent veel voor mij!
Geweldig Esther het is echt genieten als ik jou boeken lees ????
Audrey Poleij, op 22-11-20
Ah, wat lief! Dank je wel Audrey! Op maar nummer vier ;-)

Manuscript nummer vier

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo