Gemist!

Op de Facebook-pagina van Boekscout staat vandaag dit bericht: Elk jaar op 10 december is het de dag van de kleine schrijver, zo ook weer dit jaar. Tijdens deze dag staan we stil bij de schrijvers die geen duizenden euro's verdienen met hun verhalen. Welke kleine schrijver verdient het volgens jullie om vandaag in het zonnetje gezet te worden? Laat het ons in de reacties weten!

Gelijk dacht ik aan Bé Huisjes! Bé heb ik leren kennen door wederom een Facebook-bericht van Boekscout. Het ging over de verschijning van zijn derde boek Pieters Pad. Daar heb ik op gereageerd omdat ik het zo leuk vond dat hij ook in Zeeland woont. Sinds dat berichtje vliegen er regelmatig chats heen en weer. Over het schrijven maar ook over andere, persoonlijkere zaken. Wij komen inmiddels bij elkaar over de vloer en zo heb ik ook Bé's vrouw Yvonne leren kennen. Heel bijzonder vind ik het om twee vrienden te hebben, door het schrijven, die een stukje ouder zijn dan ik ben.

Doordat ik op de Facebook-pagina van Boekscout aan het scrollen was, kwam ik ineens een bericht tegen van 10 november van Desiree. Dit bericht heb ik helemaal gemist! Hoe dat kan is mij een raadsel. Van het berichtje heb ik een screenshot gemaakt en bij dit bericht geplaatst. Wat ontzettend lief, dank je wel Desiree!

Deze week staat in het teken van de cover, de flaptekst, de biografie, een leesfragment én... de ondertitel voor Het Rubens meisje. Voor de ondertitel heb ik vijf varianten verzonnen en deze doorgestuurd naar Marieke met de vraag welke zij het beste vindt. Dezelfde vraag heb ik ook aan Veri gesteld. Komen de dames allebei met een andere keuze haha. Dat maakt het er niet makkelijker op. Natuurlijk ben ik nog steeds de "chef", het blijft mijn beslissing. Omdat ik de verschillende keuzes zo grappig vond heb ik dit naar Marieke geappt, komt zij terug met een verdediging van haar keuze. Geweldig! Wat ben je toch een heerlijk mens! Het wordt dus Marieke's keuze.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Gemist!

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo