Advertentie

In het voorjaar heb ik een advertentie geplaatst in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad om reclame te maken voor Pencarrow. Zo'n advertentie kost best wel wat en daarom heb ik het niet opnieuw gedaan voor Gewoon puur Emma. De aandacht in De Bode en de PZC leek mij wel voldoende. Een paar weken geleden kreeg ik van de uitgever van het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad een gratis advertentie in de editie van 16 december aangeboden. Kijk, dat is leuk! In de e-mail stond dat alle "ondernemers" op Noord-Beveland hiervan gebruik konden maken. Nu schaar ik mij niet echt onder de noemer "ondernemer", ik heb tenslotte geen KVK nummer, dus ik twijfelde of ik wel zou reageren op de e-mail. Manlief Bert gaf mij net het zetje om het wel te doen en zie hier het resultaat.

Een paar maanden geleden hebben Bert en ik een bezoek gebracht aan het Rijksmuseum. Dat was inderdaad voor research zoals Vivian toen al raadde. Er zit nog een grappig verhaal aan vast en dat wil ik nog met jullie delen. In Het Rubens meisje komen diverse schilderijen van Peter Paul Rubens voor en om inspiratie op te doen wilde ik er graag één in het echt zien. Het liefst wilde ik naar Het Rubenshuis in Antwerpen maar door het virus met de c was dat toch een stuk lastiger dan normaal. Een bezoek aan het Rijksmuseum stond ook al meerdere jaren op mijn verlanglijstje, alleen kon ik op de website van het museum niet goed zien of er überhaupt wel schilderijen van Rubens te zien zijn. De Facebook-pagina bracht uitkomst. Daar kon ik via messenger een bericht sturen. Het antwoord was dat er helaas momenteel geen schilderijen van Rubens tentoongesteld worden... Jammer, maar aangezien ik Rembrand, Vermeer en Van Gogh ook bewonder gingen wij toch naar "Het Rijks". Wat schetste mijn verbazing? Zag ik het nu goed? Ja, echt wel! Er hangt een schilderij van Rubens, een drieluik, in de Eregalerij! De foto kunnen jullie, als achtergrondfoto, terugvinden op mijn privépagina. Uiteraard ben ik dan wel zo vervelend dat ik nog een berichtje naar het Rijksmuseum stuur met daarbij een foto van het schilderij. Daar heb ik nooit meer antwoord op gekregen...

Deze week staat volledig in het teken van het, voor de zoveelste keer, controleren van het manuscript. Iedere letter, komma, punt en aanhalingsteken wordt gecontroleerd. Om maar niet te spreken van de grammatica en de spelling.

Liefs, Esther


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Advertentie

Verhuizing

Verschijningsdatum Een klus voor twee

Contract getekend!

Zeeuwse Boekenprijs

Logo